Sidevisninger i alt

lørdag den 6. august 2011

Geocaching...

I dag efter arbejde drog kæresten og jeg en tur i skoven.
Vi ville ud og nyde det dejlige vejr og så prøve noget nyt. -Nemlig Geocaching. Ihh det var bare super fedt! Det indre legebarn kom rigtig frem og vi følte at vi var på en spændende skattejagt. Vi fandt "skatten" nede i en kæmpestort udhulet træ, det var lidt svært at komme ned i træet til skatten, så vi måtte give hinanden hestesko osv. :)




Inde i "skatten" var der alle mulige ting, som flok havde lagt i,  bl.a. en lille "Travel Duck". Det er meningen at denne and skal rejse rundt i verden via Geocaching, anden har et nummer, så man kan følge dens rejse på nettet. Rigtig spændende, synes vi, så nu har vi taget anden med os og så vil vi ligge den i den næste "skat" vi finder.  Der var også en lille bog hvor man kunne skrive hvornår man havde været der og havde man havde lagt i "skatten" og hvad man havde taget fra "skatten".

Da vi havde lukket "skatten" og lagt den på plads gik vi videre i skoven. Og der var den! en kæmpe gynge. Den var ud over en skrænt, så der var rimelig langt ned.  Her kom det indre legebarn også frem, glæder mig allerede til at vi får tid til at tage ud og gynge igen :)


I skoven fandt vi også disse skønne hindbær. Mums de var gode :D

2 kommentarer:

  1. Det er altså et sjovt koncept, min kolleger er virkelig blevet bidt af det. Det er selvfølgelig også herligt med voksenleg ude i naturen :o)

    SvarSlet
  2. Hvis man ikke har prøvet det, er det virkelig værd at prøve :)
    Ja, altid skønt med en undskyldning for at lege lidt :)

    SvarSlet