Sidevisninger i alt

tirsdag den 26. juli 2011

Tirsdags sysler :)

Pyhh jeg bliver da helt overskuds-agtig af at have fri, eller måske keder jeg mig bare?? hmm Dette er hvert fald min tredje fridag :) Igår brugte jeg dagen sammen med min dejlige mor, Vi fik set div. butikker i Aalborg, blant andet en ny åbnet blomsterbutik i gravensgade.. ihh hvor var det bare en fik lille biks ;) Der kunne jeg bestemt godt tænke mig at få en buket blomster fra.. (blink blink, håber kæresten læser  med her :) )

I dag brugte jeg formiddagen på at afprøve et par små ting. Jeg lavede soja mandler, det er nok ikke lige noget jeg går hen og bliver fan af.. :/ synes de blev meget salte. hvis du alligevel har lyst til at afprøve det er opskriften: 100g mandler til 1 dl. soja. opvarm en pande og tilsæt mandler og soja. Rør rundt i mandlerne mens sojaen koger ind. det tager 5-8 min.

Er der min mon nogle i blogland, der har prøvet at lave soja mandler, uden at de blev super salte??

Jeg fik også sat et lille eksperiment igang! Jeg har sået frø fra en peberfrugt. Et forsøg hvor jeg har tørret frøene og et hvor de lige er taget ud af frugten. Nu er jeg bare spændt på hvilke der kommer først op - hvis de da gør det ;)




Sidst men ikke mindst har jeg her til aften fået bagt pølsehorn. MUMS!! De er altid et hit - og super gode til madpakken, eller som en lille snack. :)

3 kommentarer:

  1. Hold da op hvor er du energisk og sikke meget du får afprøvet. Det er jo det man skal når man har ferie. Rigtig ferie-hygge.... Forsat god ferie.

    Kh Mette

    SvarSlet
  2. Ja, så er der jo rigtig tid til det :) Tak skal du have Mette...

    SvarSlet
  3. All 우리카지노 you have got to do is choose the operator of your alternative and enter the gaming arena to grab some exclusive home edge with the live casino video games

    SvarSlet